Kesän reittipurjehdukset

Aina ei ole järkevää tai mahdollista vuokrata koko laivaa omaan käyttöön. Tänä kesänä haluamme tarjota mahdollisuuden lomapurjehdukseen pienemmille porukoillekin.

Lomapurjehdus vie sinut keskikesällä viikoksi Suomenlahden ja Saaristomeren tunnelmaan. Nautit purjehduksesta aidolla vanhan ajan purjelaivalla maailman kauneimmassa saaristossa tuhansien saarten, salaisten kippariväylien ja idyllisten luonnonsatamien parissa.

Vuokraa laivalta bunkka (sänky) tai hytti käyttöösi. Laivan ammattitaitoinen miehistö huolehtii kaikesta toiminnasta laivalla, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kuitenkin pääset osallistumaan kaikkeen toimintaan laivalla oman tahtosi mukaan.

Purjehdukselle on syytä jättää reittisuunnitelma avoimeksi ja suunnitella yöpymispaikat ja vierailukohteet vallitsevan kelin mukaan. Merellä on aina kaunista ja pääsemme purjehtimaan enemmän, kun emme tee lukittuja päätöksiä. Pääsääntöisesti purjehduksilla yövytään luonnon satamissa ja kaupunkisatamissa kuten Hanko, Taalintehdas ja Tammisaari tai esimerkiksi Svartholman linnoitus-saarella.

Lomaehdot
Astrid lahdessa.
Pakollinen tunnelmakuva.
Astrid ei tällä kertaa kiinnittynyt laituriin.
Laivat kisaamassa.
Vallisaari Facebook Viaporin telakka Itämerihaaste Tall Ships Race