ARKTINEN PURJEHDUS

Kun muut purjehtijat vaipuvat talviunille, suuntaa Svanhild
miehistöineen kulkunsa kohti saaristoa

Saariston hiljetessä lähtee Svanhild purjehdusretkelle, jossa purjehduksen lisäksi tutustutaan ihmeelliseen,

talven tuloon valmistautuvaan henkeäsalpaavan kauniiseen saaristoon.

 

Reittisuunnitelma ja pysähdyspaikat muovautuvat matkan aikana, kelien mukaan. Päivät vietetään retkeillen saaristossa ja purjehtien Svanhildin ammattitaitoisen miehistön opastaessa vieraat purjehduksen saloihin. Illaksi rantaudutaan luonnonsatamaan, saunotaan ja nautitaan herkullinen illallinen laivan salongossa. Laivan viihtyisät 2-3-hengen hytit takaavat makeat unet ja laivakokkimme huolehtii yltäkylläisistä tarjoiluista koko matkan ajan.

Kaiken tämän lisäksi on vierailla ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kuulemaan huikeita tarinoita talvimerenkulusta arktisilla merialueilla, säästä ja sääilmiöistä.

Varaa paikkasi pian ja lähde rohkeasti mukaan! Aikaisempaa purjehduskokemusta ei vaadita, mutta seikkailumieltä sitäkin enemmän!

Lähtö torstaina 12.11. klo 16:00 Halkolaiturista
Paluu sunnuntaina 15.11. noin klo 16:00 Halkolaituriin

Hinta 600 €/henkilö

Purjehdushinta sisältää täyden ylöspidon aluksella ja majoituksen 2-3-hengen hyteissä. Hintaan sisältyy laiva miehistöineen, tarjoilut, laivakokki, liinavaatteet, pyyhkeet sekä arvonlisäverot, hintaan ei sisälly alkoholijuomia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Purjehdus vaatii toteutuakseen vähintään 10 lähtijää.

Lisätiedot ja varaukset: konttori@purjelaiva.fi tai 09 686 0080.
Varaukset 2.11. mennessä.

Palautteita ja kommentteja aikaisemmilta Arktisilta purjehdusretkiltä

"Arktinen purjehdus oli hieno retki! En esitietojen perusteella ihan tiennytkään millainen reissu on kyseessä, mutta keittiömestarin loihtimat herkut ja kiinnostavat esitelmät yllättivät positiivisesti!"
"Arktinen purjehdus oli kokonaisuudessaan hyvin suunniteltu ja toteutettu, toimiva ja ainutlaatuinen konsepti. Iltaohjelmat olivat mielenkiintoisia ja sopivan erilaisia, kuitenkin niin, että sopivat hyvin arktiseen teemaan. Ruoka oli loistavaa, ja sitä oli runsaasti :) Retkikohteet olivat sopivan erilaisia, ihania luonnonsatamia ja saaria, joihin oli aina reilusti aikaa tutustua. Meistä asiakkaista pidettiin erittäin hyvin huolta ja laivan monipuolisuus pääsi oikeuksiinsa myös tällaisella pidemmällä reissulla. TYKKÄSIN ja lähtisin uudestaan, milloin tahansa! ISOT KIITOKSET!"
"Reitti ja yöpymispaikat olivat hienoja ja mieleenpainuvia. Luennot olivat loistavia, mielenkiintoisia ja opettavaisia. Kokonaisuudessaan retki oli täys kymppi. Toivottavasti ensi vuonna toteutetaan sama homma uudestaan."

"Kiitos hienosta kokemuksesta! Homma toimi hienosti ja aluksen käsittely oli kyllä vaikuttavaa. Kiitos loistavalle kokille, sekä erityiskiitos Teemulle ja Annukalle kärsivällisestä opastuksesta niiden hemmetin narujen kanssa... Oli hienoa huomata, miten loistavasti miehistön yhteispeli sujui."

"Arktinen purjehdus oli hieno elämys. Runkomiehistö oli asiansa tuntevaa ja ystävällistä palvelua tarjoavaa. Opimme paljon uusia asioita purjelaivalla seilaamisesta. Ruoka erinomaista ja laivalla tunsi itsensä tervetulleeksi! Rento meininki, ei turhia pönötyksiä. Luonnossa liikkuminen oli tervetullutta ja mukavassa seurassa ne olivat hyvä lisä purjehdusretkelle. Luennot olivat iso plussa! Kiitos ja toivottavasti pääsee uudestaan!"