Hanko

KESÄELÄMYKSIÄ HANGOSSA

Huippupurjekuunari Svanhild suuntaa heinäkuuksi kohti Hankoa! Lähde kanssamme nauttimaan Suomen kesäpääkaupungin tunnelmasta purjehtien!

Matkaan lähdetään Helsingistä maanantaina 29.6. ja purjehdukselle on mahdollista ostaa lippuja, tämän lisäksi järjestämme Hangossa erilaisia päivä- ja iltapurjehduksia, joihin kesähankolaisten on mahdollisuus osallistua. Alta löytyy Hangon purjehdustarjontaa, joita päivitämme sitä mukaan, kun aikatauluja saadaan lyötyä lukkoon.
 

Vietä kanssamme elämäsi purjehduskesä Hangossa!

 
 

Purjehdus alkaa Helsingin Halkolaiturilta maanantaina 29.6. ja saavumme Hankoon keskiviikkona 1.7.

Lähde yksin, kaksin tai kerää kasaan hyvä porukka kokemaan aitoja purjelaivaelämyksiä maailman kauneimmassa saaristossa - miehistön jäsenenä tai miehistön passattavana.

LOPPUUNMYYTY!

Tunnelmallinen illallispurjehdus raakapurjelaiva Svanhildilla on elämys, joka muistuu mieliin vielä vuosienkin jälkeen. Illallispurjehduksen aikana on mahdollista pysähtyä johonkin lähisaareen tai ankkuroitua suojaisaan lahdelmaan, vierailla on myös ainutlaatuinen tilaisuus osallistua kaikkeen purjehdustoimintaan matkan aikana. Herkullinen, vastuullisiin valintoihin perustuva kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen sisältyy matkan hintaan.

Aikuiset 129€, lapset 65€

Tunnelmallinen illallispurjehdus raakapurjelaiva Svanhildilla ja purjehduksen päätteeksi yöpyminen laivalla. Illallispurjehduksen aikana nautitaan herkullinen, vastuullisiin valintoihin perustuva kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen ja illaksi rantaudutaan Itäsatamaan, lämmitetään sauna ja yövytään laivan viihtyisissä 2-3-hengen jaetuissa hyteissä. Uusi päivä alkaa laivalla tukevalla aamiaisella.

Aikuiset 229€, lapset 165€

 
Kapteeni Sulkahattu, hänen iloinen miehistönsä ja heidän aito perinnepurjelaivansa ovat lähdössä jännittävälle meriseikkailulle Hangon vesille. Kaikki on valmista lähtöä varten, mutta miehistö kaipaisi vielä hieman lisävahvistusta! Kapteeni kutsuukin kaikki lapset ja lapsenmieliset, äidit, isät, mummit, vaarit, kummit ja kaimat mukaan miehistöön, avaamaan purjeet ja ohjaamaan laivan merelle!

Aikuiset 65€, lapset 35€

Myötätuulen purjehduksille lähdetään Hangosta maanantaina 6.7. ja keskiviikkona 8.7. päivän tuulien mukaan. Illaksi rantaudutaan idässä Jussarön ja lännessä Högsåran kauniisiin saariin! Laivan päällikkö ilmoittaa retkikohteen lähtöpäivänä. Retkien hintaan sisältyy ruoat rukajuomineen sekä petivaatteet ja pyyhkeet. Lähde mukaan kokemaan todellisia merielämyksiä!

275€/punkka, 500€/oma hytti 1-2-hengelle, lisävuode 150€

#hyvällätuulella

Sail & Play tapahtumassa yhtistyy merellinen Hanko, upea purjelaiva sekä rantalentis.

695€/henkilö

 

Lähimatkailua parhaimmillaan - upeassa Suomen Etelässä!

 
 

Purjelaivakonttori seuraa tiiviisti viranomaisten linjauksia ja noudattaa annettuja ohjeistuksia koskien tapahtumien järjestämisestä Covid-19 aiheuttaman erityistilan aikana. Ohjeistuksen korona-ajan purjehduksista löydät täältä.