Hanko

KESÄELÄMYKSIÄ HANGOSSA

Huippupurjekuunari Svanhild suuntaa heinäkuuksi kohti Hankoa! Lähde kanssamme nauttimaan Suomen kesäpääkaupungin tunnelmasta purjehtien!

Matkaan lähdetään Helsingistä maanantaina 29.6. ja purjehdukselle on mahdollista ostaa lippuja, tämän lisäksi järjestämme Hangossa erilaisia päivä- ja iltapurjehduksia, joihin kesähankolaisten on mahdollisuus osallistua. Alta löytyy Hangon purjehdustarjontaa, joita päivitämme sitä mukaan, kun aikatauluja saadaan lyötyä lukkoon.
 

Vietä kanssamme elämäsi purjehduskesä Hangossa!

 
 
Kapteeni Sulkahattu, hänen iloinen miehistönsä ja heidän aito perinnepurjelaivansa ovat lähdössä jännittävälle meriseikkailulle Hangon vesille. Kaikki on valmista lähtöä varten, mutta miehistö kaipaisi vielä hieman lisävahvistusta! Kapteeni kutsuukin kaikki lapset ja lapsenmieliset, äidit, isät, mummit, vaarit, kummit ja kaimat mukaan miehistöön, avaamaan purjeet ja ohjaamaan laivan merelle! Herkullinen, lasten makuun suunniteltu päivällinen jälkkäreineen sisältyy retken hintaan. Sään salliessa on myös mahdollista pulahtaa uimaan, joten uikkarit ja pyyhe mukaan!

Aikuiset 65€, lapset 35€, alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Tunnelmallinen illallispurjehdus raakapurjelaiva Svanhildilla on elämys, joka muistuu mieliin vielä vuosienkin jälkeen. Illallisen aikana purjehditaan Hangon edustalla, tunnettujen saarien, kuten Russarö lähistöllä. Vierailla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua kaikkeen purjehdustoimintaan matkan aikana. Herkullinen, vastuullisiin valintoihin perustuva laivan runsas kalakeitto jälkiruokineen sekä tervetuliaismalja sisältyvät matkan hintaan. Ruokajuomat myydään erikseen.


Aikuiset 79€, lapset 35€, alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Tunnelmallinen illallispurjehdus raakapurjelaiva Svanhildilla ja purjehduksen päätteeksi yöpyminen laivalla. Illallispurjehduksen aikana nautitaan herkullinen, vastuullisiin valintoihin perustuva laivan runsas kalakeitto jälkiruokineen sekä tervetuliaismalja. Ruokajuomat myydään erikseen. Illaksi rantaudutaan Itäsatamaan, lämmitetään sauna ja yövytään laivan viihtyisissä 2-3-hengen jaetuissa hyteissä. Uusi päivä alkaa laivalla tukevalla aamiaisella.

Aikuiset 169€, lapset 90€, alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Heinäkuun päättyessä on aika palata kotiin. Purjehdi Svanhildin matkassa Hangosta Helsinkiin 2.-4.8.
Lähde yksin, kaksin tai kerää kasaan hyvä porukka kokemaan aitoja purjehduselämyksiä!

 

Lähimatkailua parhaimmillaan - upeassa Suomen Etelässä!

 
 

Purjelaivakonttori seuraa tiiviisti viranomaisten linjauksia ja noudattaa annettuja ohjeistuksia koskien tapahtumien järjestämisestä Covid-19 aiheuttaman erityistilan aikana.

Kiitos, että omalta osaltasi huolehdit tarvittavasta käsihygieniasta, etkä tule laivalla flunssaoireisena tai sairaana ja näin turvaat kanssapurjehtijoillesi elämyksellisen merimatkan myös Covid-19-erityisaikana.