Hanko-Helsinki

Purjehdi Hangosta Helsinkiin Suomen ainoalla purjehtivalla raakapurjelaivalla

On aika jättää heinäkuu ja Hanko taakse ja lähteä kotimatkalle. Huippupurjekuunari m/aux Svanhild lähtee Hangosta sunnuntaina 2.8. ja saapuu Helsinkiin tiistaina 4.8., tervetuloa mukaan matkalle! Purjehduksen aikana matkustajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea unohtumattomia purjehduselämyksiä Suomenlahden saaristossa, nauttia upeista maisemista, herkullisesta ruoasta ja laivan saunan lempeistä löylyistä!

Lähde yksin, kaksin tai kerää kasaan hyvä porukka kokemaan aitoja purjelaivaelämyksiä maailman kauneimmassa saaristossa - miehistön jäsenenä tai miehistön passattavana.
 
 

Reitti ja aikataulut

Sunnuntai 2.8.

Lähtö Hangon Itäsatamasta klo 12:00

Tiistai 2.8.

Saapuminen Helsingin Pohjoisrantaan Halkolaituriin noin klo 14:00

Hinnat

500 € / aikuinen jaetussa hytissä

250 € / lapsi (4-14-v.) jaetussa hytissä


1000 € / oma hytti 1-3-hengelle

Purjehduksen hintaan sisältyy täysi ylöspito aluksella sekä majoittuminen 2-3 hengen hyteissä. Yöpymiset luonnonsatamissa. Hintaan sisältyy laiva miehistöineen, ravintolatason tarjoilut (aamiaiset, lounaat ja illalliset), liinavaatteet, laivan sauna pyyhkeineen, hintaan ei sisälly alkoholijuomia. Oikeus muutoksiin pidätetään. Helsingin Purjelaivakonttorilla on oikeus perua matka mikäli minimimatkustajamäärä (10 henkilöä) ei täyty. Maksimi matkustajamäärä 16 henkeä.
Ilmottautumiset ja lisätiedot sähköpostitse  konttori@purjelaiva.fi tai 09 686 0080