Helsingin saariston uskomaton historia

Tunnelmalliset Sail & Dinner -illallispurjehdukset Helsingin jännittävään saaristoon

Helsingin edusta on täynnä saaria, joilla jokaisella on oma tarinansa. Saaristo-oppaamme, joka tuntee Helsingin saaret paremmin, kuin omat taskunsa – herättää saaristotarinat henkiin ja illallispurjehdusvieraat pääsevät näkemään ja kokemaan, kuinka idyllinen, rauhaisa ja luonnonkaunis saaristo kätkee sisäänsä paljon enemmän, kuin miltä päällepäin näyttää.

Illalliseksi tarjoillaan meriteemainen, kevyt illallinen, joka nautitaan rennosti laivan kannella tai tunnelmallisessa salongissa.

Tervetuloa purjehtimaan kanssamme Helsingin upeaan saaristoon perjantaina 5.6. ja 12.6.

Illallispurjehdukselle lähdetään Helsingin Halkolaiturista klo 18:00. Vieraat pääsevät osallistumaan purjeiden nostoon ammattitaitoisen miehistömme johdolla. Illan aikana purjehditaan upeassa Helsingin lähisaaristossa, oppaan kertoessa saarten historiasta ja luonnosta. Herkullinen illallinen nautitaan joko saaren kupeessa tai purjehduksen lomassa. Takaisin Halkolaituriin palaamme noin klo 22:00.

Purjehduksen hinta on sylivauvoilta (alle 2 vuotta) 7€, lapsilta (2-14 vuotta) 30€ ja aikuisilta 60€. Purjehduksen hintaan sisältyy illallinen jälkkäreineen sekä aikuisille lisäksi myös kahvit. Jokainen voi tuoda haluamansa ruokajuoman mukanaan.


Ilmoittautumisaika on päättynyt.