Itämeripurjehdus

Itämeren aalloilla Itämeren Suojelijat -sarjasta tutun Tom Nylundin kanssa

Itämeren meriluonto on ainutlaatuisen kaunis, rikas ja monipuolinen, se on meidän elämämme suuri rakkaus, johon lähdemme tutustumaan Itämeren Suojelijat-sarjasta tutun Tom Nylundin johdolla.

Meri, ympäristö ja niiden suojelu ovat lähellä myös Tomin sydäntä, ja purjehduksen lomassa pääsemmekin sukeltamaan pintaa syvemmälle Tomin kertoessa meille muun muassa kestävästä kalastuksesta, rehevöitymisen vähentämisestä ja luonnon tasapainosta. Vapaamuotoisen luennon aikana on myös ainutlaatuinen tilaisuus esittää Tomille kysymyksiä, joihin hän mielellään vastaa.

Tervetuloa kanssamme Itämeripurjehdukselle sunnuntaina 7.6. ja 14.6.

Itämeripurjehdukselle lähdetään Helsingin Halkolaiturista klo 11:00. Vieraat pääsevät osallistumaan myös kaikkeen purjehdustoimintaan laivalla. Herkullinen, Itämeri-teemainen lounas nautitaan joko saaren kupeessa tai purjehduksen lomassa. Takaisin Halkolaituriin palaamme noin klo 16:00.

Purjehduksen hinta on sylivauvoilta (alle 2 vuotta) 7€, lapsilta (2-14 vuotta) 40€ ja aikuisilta 70€. Purjehduksen hintaan sisältyy lounas jälkkäreineen ja kahveineen sekä purjehdusohjelma. Jokainen voi tuoda haluamansa ruokajuoman mukanaan.


Ilmoittautuminen on päättynyt