Hanko

KESÄELÄMYKSIÄ HANGOSSA

Huippupurjekuunari Svanhild suuntaa heinäkuuksi kohti Hankoa! Lähde kanssamme nauttimaan Suomen kesäpääkaupungin tunnelmasta purjehtien!

Matkaan lähdetään Helsingistä maanantaina 29.6. ja purjehdukselle on mahdollista ostaa lippuja, tämän lisäksi järjestämme Hangossa erilaisia päiväpurjehduksia, joihin kesähankolaisten on mahdollisuus osallistua. Alta löydät esimerkkejä tulevista tapahtumista, joita päivitämme sitä mukaan, kun aikatauluja saadaan lyötyä lukkoon.
 
 

Purjehdus alkaa Helsingin Halkolaiturilta maanantaina 29.6. ja saavumme Hankoon keskiviikkona 1.7.

Lue lisää ja osta liput

Lounaspurjehduksia ja reipasta merimiesmeininkiä!

Tarkempia tietoja ja aikatauluja tulossa pian!

Tunnelmallisia illallispurjehduksia ja aitoa purjelaivaromantiikkaa!

Tarkempia tietoja ja aikatauluja tulossa pian!

Hangossa vierailumme aikana pyrimme järjestämään myös 1-2 yön mittaisia minilomia, joihin kesähankolaisten on mahdollisuus ostaa lippuja. Minilomapurjehdukset toteutetaan Sail & Play-hengessä, ja purjehdustoiminnan lisäksi on retkellä mahdollisuus muun muassa samoilla saarissa, sup-lautailla, polkujuosta, patikoida, sauvakävellä...

Tarkempia tietoja ja aikatauluja tulossa pian!

Nyt on myös ainutlaatuinen tilaisuus kerätä oma porukka kasaan, vuokrata koko laiva omaan käyttöön ja järjestää ihan ikioma toiminnallinen Sail & Play elämysloma, jossa yhdistyvät purjehdus maailman kauneimmassa saaristossa ja sinun harrastukseen sopivaa aktiviteettia kuten golfia, tennistä, melontaa tai rantalentistä!

Lue lisää ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton loma!

 

Lähimatkailua parhaimmillaan - upeassa Suomen Etelässä!

 
 

Purjelaivakonttori seuraa tiiviisti viranomaisten linjauksia ja noudattaa annettuja ohjeistuksia koskien tapahtumien järjestämisestä Covid-19 aiheuttaman erityistilan aikana. Ohjeistuksen korona-ajan purjehduksista löydät täältä.