Rapujuhlat

SADONKORJUUJUHLAT PURJELAIVALLA

Syksyllä laivoilla nautitaan purjehduksen lisäksi satokauden herkuista ja erityisesti ravuista! Rapu- ja sadonkorjuujuhlat höystetään aidolla purjelaivaromantiikalla, lämpimällä saunalla, asiaan kuuluvilla lauluilla ja lempeällä merituulella.

 Juhlapurjehduksen ohjelma räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan purjehtien Helsingin kauniissa saaristossa. Laiva, purjehdus ja ympäröivä meriluonto ovat iso ja pääsääntöisesti riittävä ohjelmanumero, mutta voimme halutessanne järjestää esimerkiksi leikkimielisen meriaiheisen visailun, jossa punnitaan mm. purjehdukseen liittyviä termejä. Purjehduksen kestosta riippuen voimme myös pysähtyä lähisaareen pelailemaan petankkia, mölkkyä ja heittämään tikkaa. Laivan puulämmitteinen sauna pyyhkeineen on vieraiden käytettävissä.

 
 
 

Herkullinen, teidän toiveiden mukaan räätälöity tarjoilu kruunaa juhlan! Tässä keittiömestarimme suositukset:

 

RAPUJUHLAMENU

KAUDEN MAUT

Rapuja päivän kappalehinnan mukaan 

~

Rapukatteet, pöytäliinat, veitset, kupit ja essut

10 € + alv 24 %/henkilö 

~

Pääruoka

Kermainen kanttarellipyttipannu

~ 

Suklaamarkiisia ja rommimarjoja 

24 € + alv 14 %/henkilö 

TAI 

Häränfilee punaviinikastikkeessa kasvisten kera 

~ 

Sabayonea ja liekitettyjä persikoita 

30 € + alv 14 %/henkilö


Versoja, yrttejä, sieniä, marjoja, riistaa, kalaa, rapuja... laiva lastataan kauden herkuilla ja menu räätälöidään teidän toiveidenne mukaan.

Kuudesta kymmeneen ruoka-annosta tarjoillaan purjehduksen lomassa kannelle, salonkiin, saunaan, mastoon… missä ikinä olettekaan, makupalat löytävät teidät!

40 € + alv 14 %/henkilö

Keittiömestarimme Juha keskustelee mielellään kanssanne erilaisista tarjoiluvaihtoehdoista ja räätälöi teidän toiveiden mukaisen menukokonaisuuden. Suosittelemme laivan omaa tarjoilumallia, jossa miehistö hoitaa keittiömestarin johdolla ruoka- ja juomatarjoilun sekä tiskauksen. Menu-hinnat sisältävät ruoankuljetuksen, tarjoilu- ja ruokailuastiaston. Asiakas hankkii ja toimittaa alkoholijuomat laivalle.

Keittiömestarin tuntiveloitus on 38 € + alv 14 % / purjehdustunti. KAUDEN MAUT -menun tarjoilemiseen tarvitaan kokin lisäksi tarjoilija, tarjoilijan tuntiveloitus on 28 € + alv 14 % / purjehdustunti.

<< Tutustu laivakeittiöön tarkemmin >>

 
 

Suunnitellaan yhdessä unohtumattomat sadonkorjuujuhlat