SYYSLOMAPURJEHDUS

VALMIINA SEIKKAILUUN!

Tänä syksynä vietetään elämyksellinen syysloma koko perheen voimin Svanhildin matkassa! Syyslomaleikkailulla niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät osallistumaan kaikkeen toimintaan laivalla aina ruoanlaitosta purjeiden käsittelyyn, tietysti ammattitaitoisen miehistömme opastuksella. Purjehduksen lisäksi syyslomalla retkeillään saaristossa, saunotaan, herkutellaan ja rohkeimmat pääsevät uimaankin!

 

Matkakohde:

Sääolosuhteet ja vieraiden toivomukset huomioiden, sinne minne tuuli kuljettaa!

Matkan kesto:

Lähtö maanantaina 14.10. klo 12:00 ja paluu perjantaina 18.10. iltapäivällä, purjehdus alkaa ja päättyy Helsingin Pohjoisrannassa, Halkolaiturissa.

Hytin hinta:

Hytin hinta on 700 € ja hytissä majoittuu 1 aikuinen ja 1-2 alle 14-vuotiasta lasta. Lisähenkilöt: aikuinen 150 € ja lapsi (alle 12-v.) 100 €, majoittuen samassa 2-3-hengen hytissä. Hintoihin sisältyy arvonlisäverot, laiva miehistöineen sekä ruoat.

Ruokailu:

Laivalla tarjottavat ruoat kokkaillaan yhdessä.

Varusteet:

Jokainen tuo omat purjehdusvarusteet sekä petivaatteet, makuupussin ja pyyhkeet, laivalla on pelastusliivit kaikille mutta lapsille kannattaa ottaa mukaan omat jos sellaiset löytyy, ne ovat varmasti mukavammat.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

HUOM! Vielä pari paikkaa jäljellä! Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 11.10. joko sähköpostitse konttori@purjelaiva.fi tai puhelimitse 09-686 0800