SYYSLOMAPURJEHDUS

VALMIINA SEIKKAILUUN!

Yksi vuoden hauskimmista reissuista on taas täällä, nimittäin Syyslomaseikkailu! Purjehduksella niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät osallistumaan kaikkeen toimintaan laivalla aina ruoanlaitosta purjeiden käsittelyyn, tietysti ammattitaitoisen miehistömme opastuksella. Purjehduksen lisäksi syyslomalla retkeillään saaristossa, saunotaan, herkutellaan ja rohkeimmat pääsevät uimaankin!

 

Ote syyslomapurjehdukselta parin vuoden takaa

Matkakohde:

Sääolosuhteet ja vieraiden toivomukset huomioiden, sinne minne tuuli kuljettaa!

Matkan kesto:

Lähtö torstaina 15.10. klo 12:00 ja paluu sunnuntaina 18.10. iltapäivällä, purjehdus alkaa ja päättyy Helsingin Pohjoisrannassa, Halkolaiturissa.

Hytin hinta:

Hytin hinta on 700 € ja hytissä majoittuu 1-3 henkeä.

Lisähenkilöt: aikuinen 150 € ja lapsi (alle 12-v.) 100 €, majoittuen samassa 2-3-hengen hytissä. Hintoihin sisältyy arvonlisäverot, laiva miehistöineen sekä ruoat.

Ruokailu:

Laivalla tarjottavat ruoat kokkaillaan yhdessä.

Varusteet:

Jokainen tuo omat purjehdusvarusteet sekä petivaatteet, makuupussin ja pyyhkeet, laivalla on pelastusliivit kaikille mutta lapsille kannattaa ottaa mukaan omat veneilyliivit, jos sellaiset löytyy.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään torstaina 1.10. joko sähköpostitse konttori@purjelaiva.fi tai puhelimitse 09-686 0800.