Yleisöpurjehdukset

AINA ON HYVÄ SÄÄ PURJEHTIA!

Meidän mielestä meri ja purjehtiminen ovat maailman hienoimpia asioita, ja haluamme tarjota ihan kaikille mahdollisuuden kokea ne kanssamme! Koska aina ei ole järkevää tai mahdollista vuokrata koko laivaa omaan käyttöön ovat Purjelaivakonttorin yleisöpurjehdukset mainio tapa päästä nauttimaan aidosta menneen ajan merimiestunnelmasta ja Helsingin upeasta saaristosta.

Yleisöpurjehdukset ovat 4-6 tuntia kestäviä tapahtumia, jonne kaikki ovat tervetulleita! Purjehdimme Helsingin lähisaaristossa ja käymme myös opastetuilla saariretkillä, nautimme upeasta merellisestä tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta. Purjehduksen aikana on mahdollisuus osallistua kaikkeen toimintaan laivalla aina purjeiden nostosta niiden trimmaukseen, laivan ohjailuun ja navigointiin – tietysti kokeneen miehistömme johdolla.

Järjestämme yleisöpurjehduksia myös pitempinä lomaretkinä, jolloin vieraat saavat kokea todellisia menneen ajan purjehduselämyksiä! Varaa hytti tai punkka ja lähde rohkeasti mukaan!

 
 

ANNA LAHJAKSI ELÄMYS!

Purjehduslahjakortti on ihana lahja, jossa lahjan saaja voi itse valita itselleen mieluisimman purjehduksen! 
 
 
 

Tarjolla lähimatkailua parhaimmillaan, muunmuassa näissä merkeissä ja liput tulevat myyntiin kevään 2021 aikana.

 

13.-16.5.2021

Nyt on mahdollisuus päästä kokemaan jotain ihan uutta! Keväisellä saaristomatkalla haetaan uusia näkökulmia ja aitoja elämyksiä, kun matkaa taitetaan purjelaiva Svanhildilla ja maailman kauneimpaan saaristoon tutustutaan lähemmin kajakilla meloen.

 

1.5.2021 klo 11-16

Anna merituulen herättää ruokahalusi ja lähde kanssamme m/aux Svanhildille, juhlimaan purjehduskauden avajaisia ja nauttimaan kevääseen heräävästä upeasta merellisestä Helsingistä Vappulounaan merkeissä!
 

9.5.2021 klo 11-17

Äitienpäivänä hemmotellaan äitejä ja vietetään ikimuistoinen päivä purjehtien ja upeassa, valkovuokoilla kukitetussa Vallisaaressa retkeille, herkullista ruokaa unohtamatta!

 

16.5. ja 30.5. klo 11-16

Kapteeni Sulkahatun ja hänen iloisen miehistönsä matkassa koetaan aitoja meriseikkailuja, purjehtien, saarissa retkeillen ja uiden!

13.6. ja 20.6. klo 11-17

Satoja vuosia suljettuna linnakkeena ollut Vallisaari kätkee sisäänsä huikeita tarinoita ja monimuotoisuudessaan upean luonnon, johon tutustutaan oppaan opastuksella.

 

23.5. ja 6.6. klo 11-16

Helsingin edustalla on noin 300 saarta, joilla jokaisella on oma tarinansa, eikä kaikki ole aina aivan sitä, miltä päällepäin näyttää.

 

Purjelaivakonttori seuraa tiiviisti viranomaisten linjauksia ja noudattaa annettuja ohjeistuksia koskien tapahtumien järjestämistä Covid-19-aikana. Kiitos, että omalta osaltasi huolehdit tarvittavasta käsihygieniasta, etkä tule laivalla flunssaoireisena tai sairaana ja näin turvaat kanssapurjehtijoillesi elämyksellisen merimatkan myös Covid-19-aikana. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.

Olemmehan tämänkin osalta #samassaveneessä

 
 

Haluatko ennakkotietoa tulevista yleisöpurjehduksista ja muista laivojemme tapahtumista?

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä Facebookissa, niin pysyt tapahtumien tasalla!