Yleisöpurjehdukset

KAIKKI MESSIIN!

Meidän mielestä meri ja purjehtiminen ovat maailman hienoimpia asioita, ja haluamme tarjota ihan kaikille mahdollisuuden kokea ne kanssamme! Koska aina ei ole järkevää tai mahdollista vuokrata koko laivaa omaan käyttöön ovat Purjelaivakonttorin yleisöpurjehdukset mainio tapa päästä nauttimaan aidosta menneen ajan merimiestunnelmasta ja Halsingin upeasta saaristosta.

Yleisöpurjehdukset ovat 4-6 tuntia kestäviä tapahtumia, jonne kaikki ovat tervetulleita! Purjehdimme Helsingin lähisaaristossa ja käymme myös opastetuilla saariretkillä, nautimme upeasta merellisestä tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta. Purjehduksen aikana on mahdollisuus osallistua kaikkeen toimintaan laivalla aina purjeiden nostosta niiden trimmaukseen, laivan ohjailuun ja navigointiin – tietysti kokeneen miehistömme johdolla.

Järjestämme yleisöpurjehduksia myös pitempinä lomaretkinä, jolloin vieraat saavat kokea todellisia menneen ajan purjehduselämyksiä! Varaa hytti tai punkka ja lähde rohkeasti mukaan!


Tulevat yleisöpurjehdukset

Tarjolla lähimatkailua parhaimmillaan! Klikkaa kuvista lisätietoja ja lähde rohkeasti mukaan!
Purjelaivakonttorin ohjeistus poikkeusajan purjehduksiin löytyy täältä.

 

Seikkailupurjehdus

28.6.-9.7.

Todellisia purjehduselämyksiä koetaan Seikkailupurjehduksella Astridin matkassa.

Helsinki - Kasnäs - Helsinki

Helsinki-Hanko

29.6.-1.7.

Lähde yksin, kaksin tai kerää kasaan hyvä porukka purjehdukselle maailman kauneimpaan saaristoon.

Purjelaiva Svanhild siirtyy heinäkuuksi Hankoon tarjoten koko perheen meriseikkailuija, tunnelmallisia purjehdusillallisia ja illan päätteeksi saa jäädä yöksikin!

 
 

Haluatko ennakkotietoa tulevista yleisöpurjehduksista ja muista laivojemme tapahtumista?

Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä Facebookissa, niin pysyt tapahtumien tasalla!