Ota meihin yhteyttä

PURJEHDI KANSSAMME!

Maailman upein saaristo, rakkaudella kunnostetut purjelaivat, herkullinen ruoka ja iloinen miehistö palveluksessanne! Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, laita sähköpostia, soittele tai tule vaikka käymään niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen purjehduselämys!

Purjelaivamme Astrid ja Svanhild seilaavat heinäkuun Hangossa, joten konttori on siirtynyt etätöihin ja toimii vajaalla miehistöllä. Vastaamme kaikkiin viesteihin mutta vastaamisessa saattaa esiintyä pientä viivettä, joten kiitos kärsivällisyydestäsi! 

Mikäli asiasi koskee Hangon yleisöpurjehduksia, voit olla suoraan yhteydessä laivoihin: Astrid 040-071 6924 tai Svanhild 040-041 2888

 

Yhteydenottolomake

HUOM! Kun olet painanut Lähetä-nappia, järjestelmä kysyy "oletko robotti", kuittaa, että et ole ja paina Lähetä-nappia uudestaan.

Yhteystietojasi käsitellään luottamuksellisesti. Yhteystiedot kirjataan Helsingin Purjelaivakonttorin asiakashallintajärjestelmään uutiskirjeen postitusta varten. Postituslistalta voi poistua koska tahansa.

Laivamme sijaitsevat Halkolaiturin eteläpäässä. Laiturilla ei ole pysäköintipaikkoja, mutta huoltoajo on sallittu.

HELSINGIN PURJELAIVAKONTTORI

m/aux Astrid ~ m/aux Svanhild ~ s/y Ingrid - Tykkisluuppi Diana

Pohjoisranta 8 A, 00170 HELSINKI

konttori@purjelaiva.fi

HUOM! Heinäkuun ajan konttori toimii vajaalla miehistöllä, joten viesteihin vastaamisessa saattaa esiintyä pientä viivettä. Kiitos kärsivällisyydestäsi!