Yksityispurjehdukset

ELÄMÄSI TILAISUUDET - PURJELAIVALLA

Kaipaatko juhliisi jotain erityistä ja tavallisuudesta poikkeavaa? Aidot puiset perinnepurjelaivamme taipuvat moneen, luoden ainutlaatuisuudellaan tunnelmalliset puitteet kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin, oli kyseessä häät, synttärit tai vaikkapa saunailta kavereiden kanssa. Menneen ajan tunnelma yhdessä kauniin meriluonnon ja saariston kanssa tekevät tilaisuudestasi elämyksen, joka muistetaan pitkään. Suositeltu maksimimatkustajamäärä purjehduksilla on noin 60 henkeä ja suuremmalle porukalle voitte varata kaksi laivaa.

Purjehduksen aikana voidaan pysähtyä saaristoon jaloittelemaan, saunomaan ja uimaan. Vierailla on myös mahdollisuus osallistua kaikkeen purjehdustoimintaan laivalla aina purjeiden nostosta niiden trimmaukseen, laivan ohjailuun ja navigointiin – tietysti kokeneen miehistömme johdolla.

 
 
Ainutkertainen päivä ansaitsee arvoisensa puitteet. Kaunis purjelaiva täynnä aitoa purjelaivaromantiikkaaja ja purjeissa tervantuoksuinen tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä. Uudet tuulet puhaltavat, kun tuore aviopari nostaa purjeet yhteiselle matkalle.

Sauna lämpiää ja grilli kuumenee, kesäillan aurinko lämmittää ja meri kutsuu purjehtimaan! Oli kyseessä saunailta kaveriporukalla, cocktail-kutsut, rapujuhlat tai tunnelmalliset illanistujaiset, toteutamme ne kanssanne mitä hienoimmassa ympäristössä. Purjehduksen aikana on mahdollisuus pysähtyä johonkin lähisaareen jaloittelemaan ja ankkuroitua suojaisaan lahdelmaan nauttimaan laivakeittiön antimista tai vaikka pulahtaa uimaan saunan jälkeen.

Puhalletaan reipasta juhlatuulta purjeisiin ja järjestetään juuri sellaiset juhlat kuin te haluatte. Katetaan pöytä notkumaan juhlaherkuista, kilistellään kuohuvia ja pidetään puheita, lauletaan, soitetaan, laitetaan jalalla koreaksi ja tietenkin purjehditaan! Mieleenpainuvat perhe- tai sukujuhlat, valmistujaiset, synttärit, polttarit ja karonkat saavat uutta nostetta tunnelmallisilla laivoillamme!

Unohtumaton purjehduselämys järjestyy laivoillamme myös isommallekin porukalle, kun varaatte käyttöönne molemmat laivamme. Esimerkiksi hääjuhlat onnistuvat mainiosti kahdella laivalla, vihkimisen ja tarjoilujen ajaksi laivat ankkuroidaan yhteen, jolloin vierailla on mahdollisuus siirtyä laivasta toiseen.

Lomapurjehdus aidolla vanhan ajan purjelaivalla on kokemus, joka palaa muistoihin vielä vuosienkin jälkeen. Vuokraa laiva kaveriporukalla, perheelle tai vaikka koko suvulle. Uneilmien lomalle pääset suoraan Helsingin keskustasta ja vain muutaman tunnin purjehduksen jälkeen edessä avautuu meri ja oma rauha. Astridin skanssissa majoittuu 22 yöpyjää ja Svanhildin seitsemässä viihtyisässä 2-3 hengen hytissä majoittuu 20 hengen porukka.

Aina ei välttämättä tarvitse lähteä merelle, sillä voit varata laivamme myös laituritilaisuuksiin. Erilaiset tilaisuudet kuten juhlavastaanotot, pikkujoulut tai vaikka tavanomaisesta poikkeavat illanistujaiset ja aamiaistilaisuudet herkullisine tarjoiluineen järjestyvät helposti ja viihdytte varmasti!

 
 

JÄRJESTETÄÄN YHDESSÄ IKIMUISTOINEN PURJEHDUSELÄMYS