Kesäleirit 2021

Tervetuloa viettämään hauskoja lomaviikkoja Helsingin jännittävään saaristoon!

 

PURJEHDUSLEIRIT LAPSILLE JA NUORILLE

Kahtena edellisenä kesänä, suuren suosion saavuttanut Puosun Purjelaivaleiri kutsuu jälleen kaikki alakouluikäiset, 7-12 vuotiaat tytöt ja pojat viettämään elämyksellisiä lomaviikkoja Purjelaivakonttorin purjelaivoille Astrid, Svanhild ja Diana.

Päiväleirin rinnalle on tuotu myös 10-16-vuotiaille nuorille suunnattu Junnuleiri. jossa päästään viettämään ihan oikeaa purjelaivaelämää huippupurjekuunari Svanhildilla!

 

Palautteita aikaisemmilta leireiltä

Upea leiri, ainoastaan ruusuja. Ylitti kaikki odotukset. Kotona on kerrattu niin solmuista, saarista kuin Juhan lihapullista. Varmasti oli ikimuistoinen viikko, parempaa starttia ei olis voinut saada kesälomalle. Äiti on hieman kateellinen :)
Leiriläisen ensimmäisenä leiripäivänä lähettämä whatsapp -viesti puhukoon puolestaan ”5/5 leiri, hyvää ruokaa ja tosi kivaa”. Ja mielipide ei muuttunut leiriviikon mittaan.
Oli tosi hauskaa! Yhteisleikit oli kivoja ja me voitettiin leiriolympialaiset. Loppunäytös oli tosi hieno Suomenlinnassa. Se oli hauskaa kun oli se sumu ja yhtäkkiä Viking Line oli meidän vieressä. Ruoka oli harvinaisen hyvää. Säännöt oli tosi tiukat. Teemu oli tosi kiva ja me saatiin ohjata laivaa. Äiti kiittää aurinkorasvauksen huolehtimisesta. Kiitos mahtavasta leiristä!
 

Kiitos kivasta leiristä! Nyt löytyi kesäleiri, joka lunasti lupaukset  "hauskimmasta kesäleiristä ikinä" ja vielä ennakko-odotuksetkin ylittyivät reippaasti. Olisimme valmiita heti varaamaan leiriviikon myös ensi kesälle.

Leirillä oli kivaa, kaikki onnistui hyvin. Retket olivat mukavia ja kivointa oli uusien kavereiden kanssa oleminen ja Suomenlinnan seikkailu. Tullaan uudestaan!

Elämäni paras leiri! Tulen ehdottomasti uudestaan!

Suurkiitos, teitte nappi suorituksen lapsemme mielestä. Oli mukava osallistua lapsemme mukaan täydelliseen ja ystävällisen jengin luotsaamaan purjehdusleiriin. Kaikken mukavinta oli juuri henkilökunta ja että piditte kaverit yhdessä ryhmässä.