Yrityspurjehdukset

ONNISTUNEET YRITYSTILAISUUDET PURJELAIVALLA

Upea meriluonto, kaunis saaristo ja aidot perinnepurjelaivamme tarjoavat ainutlaatuiset puitteet onnistuneiden yritystapahtumien järjestämiseen aina toiminnallisista virkistyspäivistä tunnelmallisiin illanviettoihin, jotka kruunataan laivakokkimme herkullisilla tarjoiluilla.

Purjehduksen aikana voidaan pysähtyä saaristoon jaloittelemaan, saunomaan ja uimaan. Vierailla on myös mahdollisuus osallistua kaikkeen purjehdustoimintaan laivalla aina purjeiden nostosta niiden trimmaukseen, laivan ohjailuun ja navigointiin – tietysti kokeneen miehistömme johdolla.

Suositeltu maksimi henkilömäärä purjehduksilla on noin 60 henkeä/laiva ja suuremmalle porukalle voitte varata kaksi laivaa.

 
 
 

Jos kaipaatte rentoa juhlatuulta tilaisuuteenne, on purjelaiva mitä mainioin paikka järjestää yritysjuhlat! Tunnelmalliset tilat ja herkullinen – teidän toiveiden mukaan suunniteltu - tarjoilu ja tietysti maailman upeimmat saaristomaisemat takaavat unohtumattomat juhlat.

Purjehdus työpäivän lomassa virkistää kummasti! Reipas retkipäivä alkaa purjeiden nostolla, jonka jälkeen suunnataan laivan keula kohti saaristoa, ehkäpä piipahdamme opastetulle kierrokselle Vallisaareen tutustumaan saaren hurjaan menneisyyteen ja ihailemaan kauniita maisemia. Merellä nautitaan herkullinen lounas, joka kruunaa purjehduspäivän.

Purjelaiva jos mikä on oivallinen paikka hioa tiimityötaitoja, kohottaa yhteishenkeä ja edistää työvireyttä. Päämääriä ja määränpäitä on erilaisia, ja niiden saavuttamiseen tarvitsee paraskin kippari ympärilleen innostuneen, ammattitaitoisen ja hyvässä yhteishengessä toimivan miehistön.

Sauna lämpiää ja grilli kuumenee, kesäillan aurinko lämmittää ja meri kutsuu purjehtimaan! Purjehduksen aikana on mahdollisuus pysähtyä johonkin lähisaareen jaloittelemaan ja pelailemaan ulkopelejä, ankkuroitua suojaisaan lahdelmaan nauttimaan laivakeittiön antimista tai vaikka pulahtaa uimaan saunan jälkeen. Oli kyseessä saunailta, cocktail-kutsut, tiimi-ilta tai vaikkapa rapujuhlat, toteutamme ne kanssanne mitä hienoimmassa ympäristössä!

Siirrä toimistopäivä laivalle! Normaalista poikkeava työympäristö antaa aivoriihelle, workshopille tai koulutuspäivälle uutta potkua, kun asiat näyttäytyvät uudessa valossa ja erilaisesta näkökulmasta.

Purjelaiva on oivallinen ratkaisu, kun on aika kiittää asiakkaita hyvästä yhteistyöstä, vahvistaa kumppanuutta tai luoda uusia kontakteja. Rento ilmapiiri, toiminnallinen ympäristö ja maukas ruoka tekevät tilaisuudestasi mutkattoman ja elämyksestä ikimuistoisen.

Aina ei välttämättä tarvitse lähteä merelle, sillä voit varata laivamme myös laituritilaisuuksiin. Esimerkiksi rekrytointitilaisuudet, pikkujoulut tai vaikka tavanomaisesta poikkeava aamiaistapahtuma herkullisine tarjoiluineen järjestyy helposti ja vieraasi viihtyvät varmasti!

Meillehän saa toki jäädä yöksikin! Purjehduksen päätteeksi ankkuroidaan laiva saareen tai suojaisaan luonnonsatamaan, nautitaan iltapalaa ja laivan sauna lämpiää. Astridin skanssissa majoittuu 22 yöpyjää ja Svanhildin seitsemässä viihtyisässä 2-3 hengen hyteissä majoittuu 20 hengen porukka. Aamulla purjehtijoita odottaa herkullinen aamiainen ja virkistävä aamu-uinti, jonka jälkeen matka jatkuu joko kotiin tai kohti uutta purjehduspäivää.

 

JÄRJESTETÄÄN YHDESSÄ IKIMUISTOINEN PURJEHDUSELÄMYS