Anna meille palautetta

 

Tavoitteenamme on toteuttaa aitoja ja unohtumattomia purjehduselämyksiä, jotka palaavat mieleen vielä vuosienkin jälkeen. Meille vieraidemme viihtyvyys on ensiarvoisen tärkeää ja haluaisimme kuulla myös sinun mielipiteesi palveluistamme.

Miten onnistuimme? Mistä pidit? Petyitkö johonkin? Minkä asian toivoisit olevan toisin?

Sähköpostiosoitteesi jää ainoastaan Helsingin Purjelaivakonttorin tietoon, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä palautteeseesi liittyen.

Helsingin Purjelaivakonttori käyttää saamiaan palautteita markkinoinnissaan, palautteen antajan nimeä tai yritystä ei mainita, ellei siihen ole viestikentässä erikseen annettu lupaa. Halutessasi voit antaa palautteen myös nimimerkillä varustettuna.

Kiitos!

 
 
" Parhaat hääjuhlat ikinä - lyhyesti virsi kaunis. Kiitos vielä kerran ikimuistoisesta päivästä merellä. Monelle kokemus oli ainutlaatuinen. Tulemme vieraaksenne varmasti myös tulevaisuudessa. Erikoiskiitos kapteenille ja vielä erityisemmät kiitokset "masinistille" hauskoista stooreista :) "
 
" Hei! Saimme viime viikolla todella ihanan matkan teiltä ja viihdyimme laivassanne todella hyvin! Olemme saaneet porukalta pelkkää ylistystä ja kiitosta. Henkilökunta teillä osaavaa, ammattitaitoista ja ystävällistä. Ruokakin sai todella hyvää kiitosta. Lohikeitto jopa parasta mitä moni oli koskaan syönyt :) "
 
" Meillä oli todella onnistunut reissu ja kehuja tuli koko porukalta niin ruoasta, laivasta kuin miehistöstäkin :) Teillä on ihania tyyppejä töissä! "

" Virkistyspäivämme purjelaiva Svanhildilla oli erittäin onnistunut! Päivän valmistelut sujuivat mutkattomasti ja joustavasti. Purjehduspäivänä meitä odotti iloinen vastaanotto mukavalta miehistöltä, joka hoiti koko päivän hienosti. Kaikkiin kysymyksiin löytyi vastaus ja kaiken kaikkiaan palvelu oli todella ystävällistä ja tunnelma laivalla oli rento. Juoma- ja ruokatarjoilut hoituivat myös mainiosti ja ruoka oli todella hyvää. Varmasti joka ikinen meistä viihtyi laivalla! Vallisaaren kierros oli myös todella mielenkiintoinen ja sopivan pituinen. Kiitos todella onnistuneesta päivästä teille kaikille, toivottavasti päästään tulemaan joskus toistekin! "

 

" ISO kiitos vielä kerran, oli erittäin onnistunut ilta ja risteily, tykkäsimme todella paljon! "