Keitä me olemme

Arvomaailmamme perustuu vastuullisuuteen, avoimuuteen ja reiluun peliin,

ne ohjaavat ja luovat pohjan kaikelle toiminnallemme.

 
 

Asiakaslähtöisyys

Meille jokainen asiakas on arvokas ja jokaisen asiakkaan tarpeet, toiveet ja unelmat ovat tapahtumasuunnittelun keskiössä. Kuuntelemme, keskustelemme ja käytämme vuosien tuomaa ammattitaitoamme hyväksi, jotta jokaisesta purjehdustapahtumasta pystytään luomaan oman näköinen, merkityksellinen kokemus kaikille osallistujille.

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme niin, että laadukkaan kokonaisuuden rakentaminen on mahdollisimman helppoa ja mutkatonta.

Ympäristö

Suomalainen meriluonto on ainutlaatuisen kaunis, rikas ja monipuolinen, se on meidän elämämme suuri rakkaus, jota haluamme omalla toiminnallamme vaalia niin, että siitä pääsevät myös jälkipolvet nauttimaan.

Puhdas meri on kaiken toimintamme edellytys ja ympäristön hyvinvointi otetaan huomioon kaikessa toiminnassamme. Purjehdus- ja konttoritoimintamme on aina perustunut ympäristöystävällisiin ja kestäviin ratkaisuihin ja keväällä 2020 päätimme tehdä tästä virallista ja olemme aloittaneet toimintamme Ekokompassi-sertifioinnin.

Käytännössä vanha puinen purjelaiva on jo itsessään varsin ympäristöystävällinen ja ympäristöystävällisen toimintamme tueksi olemme aloittaneet myös selvitystyön Compensate-säätiön kanssa. Tavoitteenamme on koko Purjelaivakonttorin lopunkin hiilijalanjäljen kompensointi ja hiilineutraalit purjehdukset.

Tiedotamme ympäristöhankkeidemme etenemisestä!

Ihmiset

Purjehdustoimintamme on alkanut jo vuonna 1969, kun joukko ystävyksiä osti purjelaiva Astridin suoraan rahtiliikenteestä. Tämä samainen ystäväjoukko on edelleen mukana toiminnassa, heidän lisäkseen mukana ovat heidän puolisonsa ja lapsensa, värikäs joukko talkoolaisia, ammattitaitoinen kaikenikäisistä ihmisistä koostuva miehistö sekä taitava perinnerakentamiseen erikoistunut käsityöläisjoukko.

Me olemme erikoinen kokoonpano erilaisia ihmisiä, joita yhdistää rakkaus purjelaivoihin, halu säilyttää arvokas kulttuuriperintö, meriluonnon suojeleminen ja kokeminen sekä yhteisen hyvän tavoitteleminen.

Me uskomme, että se yhteisöllisyys, jota me edustamme tekee meistä vahvan perheen, jonka osaksi haluamme toivottaa tervetulleeksi myös jokaisen purjehdusvieraamme.

PURJEHDI KANSSAMME!

Ajateltiin laittaa tänne vielä meistä vähän kuvia ja esittelyitä, jahka saadaan taas kaikki pelipaikalle, niin jatketaan listaa :)

Jouni Wirta

Päällikkö

Hanna Lampi

Purjelaivakonttoristi