Virkistyspäivät

TOIMIVA TIIMI SYNTYY YHTEISEN TEKEMISEN KAUTTA

Millainen porukka, sellainen purjehdus! Alla muutama esimerkki tiimipäivien iloksi, valitse mieleisesi tai napsi rusinat pullasta ja rakennetaan yhdessä juuri teidän porukalle sopiva kokonaisuus! Rento ja toiminnallinen ympäristö, yhdessä tekeminen aidossa merimieshengessä sekä herkullinen ruoka tekee tiimi-, virkistys-, tyhy- ja tyky-päivästänne elämyksen, joka muistetaan pitkään. Meidän laivoilla purjehditaan aina, joten jokaisella purjehdusvieraallamme on mahdollisuus osallistua purjehdustoimintaan kokeneen miehistömme opastuksella.

 
 
 

RAPUJUHLAT

Loppukesällä laiva on lastattu ravuilla! Rapujuhlissa parasta on se, että ryystäminen ja rutina ruokapöydässä on sallittua ja kaikilla on lupa laulaa sydämensä kyllyydestä, joko nuotilleen tai sen vierestä!

Illan aikana on myös mahdollista lämmittää sauna ja pulahtaa uimaan!

Kurkkaa rapujuhlamenu täältä


Soveltuu enintään 40 hengen porukalle

 

SAUNAILTA

Laivan puulämmitteinen sauna lämpiää ja grilli kuumenee, kesäillan aurinko lämmittää ja meri kutsuu purjehtimaan!

Purjehduksen aikana pysähdytään lähisaareen jaloittelemaan ja pelailemaan ulkopelejä, nauttimaan laivakeittiön antimista ja pulahdetaan uimaan saunan jälkeen. Rentoa yhdessäoloa parhaimmillaan!

Riippuen saunojien määrästä ja purjehdusajasta, sopii jopa 60 hengen porukalla

 

PÄIVÄ KANSIMIEHENÄ

Miltä kuulostaisi päivä kansimiehenä aidolla perinteisellä purjelaivalla, jossa kaiken toiminnan onnistuminen perustuu yhteispeliin. Vierailla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ihan konkreettisesti vetämään sitä kuuluisaa ”yhtä köyttä”, rennolla merimiesotteella tietysti!

Kokeneen miehistömme johdolla, päivän aikana tutustutaan laivan käsittelyyn, navigointiin, purjeiden nostoon ja purjehdukseen sekä opetellaan purjehdusta ja kansimiestaitoja, halukkaat pääsevät kiipeämään laivan takilaan.

Purjehduspäivään on mahdollista sisällyttää saaripysähdys, purjelaivavisailu tai sauna.

Sopii enintään 30 hengen porukalle  

 

PURJEHDUKSET 1700-LUVUN TYYLIIN

Tykkisluuppi Dianalla tiimi ja virkistyspäivät järjestyvät aivan erityisellä tyylillä! Mahdollisuuksia on monia ja ketterä sluuppi taipuukin koko päivän kestävistä tilaisuuksista hieman hienompaan saaristokuljetukseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Purjehdusvieraat pääsevät osallistumaan purjeiden käsittelyyn ja laivan ohjailuun, lisäksi on myös mahdollista testata sluupin soutamista 8,5 metrisillä airoilla.

Amiraali Chapman ja tykkimiehet takaavat autenttisen matkan Suomenlinnan saaristoon ja tiimipäivään on mahdollista sisällyttää myös ruokailua ja saariretkiä sekä opastettu kierros Viaporin telakalla, joka on Suomen vanhin ja yksi maailman vanhimmista yhä toimivista allastelakoista.

Sopii enintään 40 hengen porukalle

 

VIININMAISTELUPURJEHDUS

Aito perinnepurjelaiva ja Château Carsinin upeat viinit, molemmat ovat parhaimmillaan hyvän ruoan ja ystävien seurassa. Purjehduksen aikana kuullaan laivan historiasta ja nykytoiminnasta, mukana purjehduksella on myös viinitilan edustaja kertoen Château Carsinin 30 vuotisesta historiasta ”suomalaisena” viinitilana.

Purjehduksen aikana esitellään ja maistellaan kolme erilaista Carsinin viiniä höystettynä niihin sointuvalla kolmen ruokalajin illallisella.

Sopii enintään 40 hengen porukalle

 

VALLISAARI JA HELSINGIN SAARISTOHISTORIA

Vallisaaren villi luonto ja historialliset linnoitusrauniot kätkevät sisäänsä huikeita tarinoita, joihin vieraat pääsevät tutustumaan kokeneiden oppaidemme johdolla.

Saarikierroksen jälkeen palataan laivalle ja lähdetään purjehtimaan ja kuullaan jännittäviä tarinoita Helsingin saariston värikkäästä historiasta. Purjehduksen lomassa nautitaan herkullinen lounas, lämmitetään sauna ja halukkaat voivat pulahtaa uimaan.

Sopii jopa 60 hengen porukalle

 

MERITURVALLISUUS JA PELASTAUTUMINEN

Jos kaipaatte tiimipäiväänne jotain perinteisestä poikkeavaa, niin kannattaa kerätä porukka kasaan ja tulla purjelaivalle kokeilemaan miltä tuntuu hypätä meripelastajan saappaisiin! Luvassa vauhtia ja (lavastettuja) vaarallisia tilanteita! 

Päivän aikana vieraat pääsevät konkreettisesti harjoittelemaan turvallisuustoimia sekä pelastuspuvun ja -liivien käyttöä ja halukkaat voivat kokeilla uida pelastuspuvun kanssa. Tutustutaan hyvään merimiestapaan ja hätäraketteihin, kokeneen miehistömme johdolla, aidossa merimieshengessä!

Sopii enintään 30 hengen porukalle

 
 

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ TEIDÄN NÄKÖINEN TIIMIPÄIVÄ