Virkistyspäivät

TOIMIVA TIIMI SYNTYY YHTEISEN TEKEMISEN KAUTTA

 

Mikä voisikaan olla mukavampi tapa tutustua paremmin työkavereihin ja voimistaa tiimihenkeä, kuin kerätä porukka kasaan, unohtaa hetkeksi puhelimet ja sähköpostit, ja lähteä virkistävälle purjehdukselle upeaan Helsingin saaristoon!

Rento ja toiminnallinen ympäristö, yhdessä tekeminen aidossa merimieshengessä sekä herkullinen ruoka tekee tiimi-, virkistys-, tyhy- ja tyky-päivästänne elämyksen, joka muistetaan pitkään.

 
 

IDEOITA TIIMI- JA VIRKISTYSPÄIVIIN

 

PÄIVÄ KANSIMIEHENÄ

Miltä kuulostaisi päivä kansimiehenä aidolla perinteisellä purjelaivalla, jossa kaiken toiminnan onnistuminen perustuu yhteispeliin. Vierailla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä ihan konkreettisesti vetämään sitä kuuluisaa ”yhtä köyttä”, rennolla merimiesotteella tietysti!

Kokeneen miehistömme johdolla, päivän aikana tutustutaan laivan käsittelyyn, navigointiin, purjeiden nostoon ja purjehdukseen sekä opetellaan purjehdusta ja kansimiestaitoja, halukkaat pääsevät kiipeämään laivan takilaan.

Purjehduspäivään on mahdollista sisällyttää saariretki, purjelaivavisailu tai sauna.

Esimerkkihinta 30 hengen porukalle  

115 € / henkilö (alv 0 %)

Hinta sisältää aluksen miehistöineen, päivän ohjelman, laivakokin sekä lohikeittolounaan jälkiruokineen. Laivan puulämmitteinen sauna pyyhkeineen on vieraiden käytettävissä veloituksetta. Hinta ei sisällä juomia. Purjehdus alkaa Halkolaiturista klo 9:00 ja päättyy Halkolaituriin klo 15:30. Maksimi osallistujamäärä on 30 henkeä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

HELSINGIN SAARISTON USKOMATON HISTORIA

Helsingin edusta on täynnä saaria, joilla jokaisella on oma tarinansa. Tarinat heräävät henkiin, kun oppaamme navigoi vieraat läpi Helsingin saariston värikkään historian. Purjehduksella vieraat saavat nähdä ja kokea, kuinka idyllinen, rauhaisa ja luonnonkaunis saaristo kätkee sisäänsä paljon enemmän, kuin mitä päällepäin näyttää.

Päivän aikana purjehditaan upeassa Helsingin lähisaaristossa, oppaan kertoessa saarten historiasta, rantaudutaan johonkin lähisaareen opastetulle kierrokselle ja herkulliselle lounaalle.

Esimerkkihinta 60 hengen porukalle

69 € / henkilö (alv 0 %)

Hinta sisältää aluksen miehistöineen, päivän ohjelman, laivakokin sekä lohikeittolounaan jälkiruokineen. Laivan puulämmitteinen sauna pyyhkeineen on vieraiden käytettävissä veloituksetta. Hinta ei sisällä juomia. Purjehdus alkaa Halkolaiturista klo 9:00 ja päättyy Halkolaituriin klo 15:30. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

MERITURVALLISUUS JA PELASTAUTUMINEN

Jos kaipaatte tiimipäiväänne jotain perinteisestä poikkeavaa, niin kannattaa kerätä porukka kasaan ja tulla purjelaivalle kokeilemaan miltä tuntuu hypätä meripelastajan saappaisiin! Luvassa vauhtia ja (lavastettuja) vaarallisia tilanteita! 

Päivän aikana vieraat pääsevät konkreettisesti harjoittelemaan turvallisuustoimia sekä pelastuspuvun ja -liivien käyttöä ja halukkaat voivat kokeilla uida pelastuspuvun kanssa. Tutustutaan hyvään merimiestapaan ja hätäraketteihin, kokeneen miehistömme johdolla, aidossa merimieshengessä!

Esimerkkihinta 30 hengen porukalle

115 € / henkilö (alv 0 %)

Hinta sisältää aluksen miehistöineen, päivän ohjelman, laivakokin sekä lohikeittolounaan jälkiruokineen. Laivan puulämmitteinen sauna pyyhkeineen on vieraiden käytettävissä veloituksetta. Hinta ei sisällä juomia. Purjehdus alkaa Halkolaiturista klo 9:00 ja päättyy Halkolaituriin klo 15:30. Maksimi osallistujamäärä on 30 henkeä. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

VALLISAARI

Vallisaaren villi luonto ja historialliset linnoitusrauniot kätkevät sisäänsä huikeita tarinoita, joihin vieraat pääsevät tutustumaan kokeneiden oppaidemme johdolla.

Saarikierroksen jälkeen palataan laivalle ja lähdetään purjehtimaan. Purjehduksen lomassa nautitaan herkullinen lounas, lämmitetään sauna ja halukkaat voivat pulahtaa uimaan.

Esimerkkihinta 60 hengen porukalle

69 € / henkilö (alv 0 %)

Hinta sisältää aluksen miehistöineen, laiturimaksun sekä opastetun kierroksen Vallisaaressa, laivakokin sekä lohikeittolounaan jälkiruokineen. Laivan puulämmitteinen sauna pyyhkeineen on vieraiden käytettävissä veloituksetta. Hinta ei sisällä juomia. Purjehdus alkaa Halkolaiturista klo 9:00 ja päättyy Halkolaituriin klo 15:30. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ TEIDÄN YRITYKSENNE NÄKÖINEN PURJEHDUSPÄIVÄ