Purjehduskokemuksia

 

"Projektiryhmämme kesäpäivä järjestettiin purjelaivalla, ajatuksella vedetään-yhtä-köyttä, ja sitä köyttä tosiaan Svanhildilla vedettiinkin!

Osallistuimme miehistön opastuksella kansimiestoimintaan, purjeiden nostoon ja kiivettiin mastoonkin. Päivän päätteeksi syötiin, saunottiin ja uitiin. 

Kaikki järjestelyt sujuivat helposti, kun tilan, tarjoilut ja ohjelman sai samasta paikasta, reittitoiveetkin huomioitiin ja koko retki räätälöitiin meitä varten. Saimme paljon uusia yhteisiä kokemuksia tältä reissulta, suosittelen”!

- Mikko Jalonen, VAISALA

”Haluamme tarjota niin henkilökunnallemme, kuin asiakkaillemmekin jotain erityistä. Purjehtiminen on monelle täysin uusi kokemus ja merellisyys sekä miehistön tarinat tekevät kokemuksesta ainutlaatuisen.

Tämän lisäksi merellä rentoutuu, ruoka on hyvää ja Helsinki on mereltä katsottuna uskomattoman kaunis. Kansainväliselle projektiryhmällemme tämä oli ainutkertainen kokemus, jota muistellaan lämmöllä vielä vuosienkin jälkeen".

- Eija Karita Puska, VTT

 

"Olemme käyttäneet Purjelaivakonttorin laivoja sekä henkilöstömme kesäjuhlissa, että asiakkaidemme kanssa. Meille on tärkeää päästä vahvistamaan suhteita rennossa ympäristössä, jossa työasiat jäävät taka-alalle. Laivat ovat vähän niin kuin matka Leville, mutta samaan "poissa kaikesta"-fiilikseen päästäänkin jo kävelymatkan päässä keskustasta, kun purjeet on avattu ja kaupunki jäänyt taakse."

- Hiski Haartti, MANAGEMENT EVENTS

Halusimme vielä kiittää teitä ihanasta päivästä! Kiinnitettiin huomio mm. siihen, miten sulavasti hoiditte kaiken, suhteessa pienellä miehistöllä.

Kaikki toimi todella hyvin, ruokailut olivat ajallaan ja se oli todella hyvää, jälkkäri tuli juuri oikeaan kohtaan ja huomasi että teidän porukan yhteispeli toimii.

-Peggy Jansson, CARPENTUM

 

JÄRJESTETÄÄN YHDESSÄ IKIMUISTOINEN PURJEHDUSELÄMYS!