Sail & Play

ELÄMYSLOMA TÄYNNÄ TOIMINTAA

Sail & Play yhdistää aktiivisen harrastamisen ja upealla purjelaivalla purjehtimisen, se on seikkailu, johon mahtuu unohtumattomia purjehduspäiviä maailman kauneimmassa saaristossa ja juuri sinun harrastukseen sopivaa aktiviteettia kuten golfia, tennistä, melontaa tai rantalentistä.

Matkan aikana on myös mahdollista samoilla saarissa, sup-lautailla, polkujuosta, patikoida, sauvakävellä, saunajoogata, trx-treenata tai sitten vain rentoutua laivan puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä tai lekotella laivan kannella, riippukeinussa hyvän kirjan kanssa.

Koska Sail & Play arvostaa myös hyvää ruokaa, panostetaan herkutteluun laivakokin yltäkylläisillä tarjoiluilla myös aivan erityisellä intohimolla.

Voit vuokrata laivan omaan tai ryhmäsi Sail & Play tapahtumaan, kerro meille vain ajankohta ja harrastus, niin me hoidamme loput! Tapahtuman järjestäminen tai siihen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa purjehduskokemusta, sillä aluksen miehistö opastaa kaikki halukkaat purjehduksen saloihin ja kaikilla vierailla on mahdollisuus osallistua purjehdustoimintaan osana miehistöä.
 

Esimerkki tapahtuma:

 

Sail & Golf

HANKO - TAMMISAARI - HANKO

 

Maanantai

Lähtö Hangosta klo 12:00 ja saavutaan klo 18:00 Pohjaan.

Tiistai

Golfia Nordcenterissä, iltapäivällä purjehdus jatkuu kohti Hankoa. Yöpyminen Tvärminnessä luonnonsatamassa.

Keskiviikko

Paluu Hankoon, jonne saavumme noin klo 14:00.

Hinta muodostuu osallistujamäärästä sekä tapahtuman ajankohdasta

 
Purjehdushinta sisältää täyden ylöspidon aluksella ja majoituksen 2-3
hengen hyteissä. Hintaan sisältyy laiva miehistöineen, tarjoilut, laivakokki, liinavaatteet, pyyhkeet, maksimissaan 6 konetuntia/vrk sekä arvonlisäverot, hintaan
ei sisälly mahdollisia satamamaksuja, kenttävuokria tai alkoholijuomia. Oikeus muutoksiin pidätetään.
 

Suunnitellaan yhdessä toiminnallinen elämysloma!