Sail & Play

ELÄMYSLOMA TÄYNNÄ TOIMINTAA

Sail & Play yhdistää aktiivisen harrastamisen ja upealla purjelaivalla purjehtimisen, se on seikkailu, johon mahtuu unohtumattomia purjehduspäiviä maailman kauneimmassa saaristossa ja juuri sinun harrastukseen sopivaa aktiviteettia kuten golfia, tennistä, melontaa tai rantalentistä.

Matkan aikana on myös mahdollista samoilla saarissa, sup-lautailla, polkujuosta, patikoida, sauvakävellä, saunajoogata, trx-treenata tai sitten vain rentoutua laivan puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä tai lekotella laivan kannella, riippukeinussa hyvän kirjan kanssa.

Koska Sail & Play arvostaa myös hyvää ruokaa, panostetaan herkutteluun laivakokin yltäkylläisillä tarjoiluilla myös aivan erityisellä intohimolla.

Voit vuokrata laivan omaan tai ryhmäsi Sail & Play tapahtumaan, kerro meille vain ajankohta ja harrastus, niin me hoidamme loput! Tapahtuman järjestäminen tai siihen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa purjehduskokemusta, sillä aluksen miehistö opastaa kaikki halukkaat purjehduksen saloihin ja kaikilla vierailla on mahdollisuus osallistua purjehdustoimintaan osana miehistöä.
 

Esimerkki tapahtuma:

 

Sail & Golf

 

Maanantai

Klo 10:00 Golfkierros Hangon Golfkentällä

Klo 15:00 Tervetulodrinkki ja lounas Svanhildilla. Purjehdus luonnonsatamaan Tvärminneen. Mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen.

Klo 20:00 Illallinen

Tiistai

Klo 9:00 Aamiainen ja purjehdus Pohjaan

Klo 11:00 Golfkierros Nordcenterin kentällä

Klo 16:00 Lounas Svanhildilla ja purjehdus luonnonsatamaan Modermaganiin. Mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen.

Klo 20:00 Illallinen

Keskiviikko

Klo 9:00 Aamiainen ja purjehdus Hankoon

Klo 14:00 Saapuminen Hankoon

 
 

Suunnitellaan yhdessä toiminnallinen elämysloma!